Čteme Hezky Česky

Ve středu 14. 6. 2023 se počasí konečně umoudřilo a mohli jsme se letos poprvé sejít u krámku Hezky Česky Jarky Dominové. Tentokrát byl hostem pan Jiří Čutka, který četl své glosy a fejetony. Úsměvné a velmi často veselé historky z dětství, mládí a ze života, kde se občas objevil i Jára Cimrman. Některé příběhy humorem připomínaly povídky Šimka a Grossmanna. K tisku je již připravená kniha s těmito texty. Jeho počinem je také vydání knihy vzpomínek, které sepsal jeho tatínek. Jsou to vzpomínky  na dětství v Bukové u Olešnice a jmenuje se „Jen tak si píšu“ (bude k půjčení i v knihovně). Poetické čtení ilustroval pan Ivan Straka. Celý večer byl provázaný muzikou, kterou hráli přátelé autora. Další čtení bude 19. 7. 2023 v 18.00 hodin zase v Soukenické ulici.

Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (10/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (11/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (12/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (13/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (14/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (15/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (16/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (17/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (18/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (19/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (20/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (21/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (22/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (23/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (24/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (25/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (26/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (27/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (28/29)Čteme Hezky Česky, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (29/29)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: