S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína

Pondělní návštěva 22. 1. 2024 třídy 3. C ze ZŠ Za Nádražím byla věnována osobnosti a dílu Václava Čtvrtka. Děti se dozvěděly různé zajímavosti o dětství a životě V. Čtvrtka, o tom, jak se stal spisovatelem a jaké nejznámější knížky napsal. Nejvýraznější postavou z jeho knížek i Večerníčků byl samozřejmě Rumcajs, z knížek o něm jsme si četli a také viděli jeden příběh o tom, jak se Rumcajs seznámil s Mankou. Třeťáci byli velmi pozorní a na leccos se nebáli zeptat. Takových malých posluchačů si moc vážíme!

S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (1/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (2/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (3/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (4/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (5/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (6/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (7/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (8/9)S Václavem Čtvrtkem za Rumcajsem do Jičína, zdroj: Městská knihovna v Českém Krumlově (9/9)

Icons from Freepik - www.flaticon.com are licensed by CC 3.0 BY

Městská knihovna v Českém Krumlově

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: